Campaign Manager

Jobbeskrivelse

Du elsker at skrive levende tekster, men du er samtidigt professionel i den måde, du opstiller og formidler informationer og specifikationer. Du er tydelig i din kommunikation, du forstår at formidle et budskab, og så kan du fatte dig i korthed. Derudover har du ikke noget imod at arbejde med mange - og ofte korte - deadlines!

 

Din uddannelse er ikke det vigtigste, men vi forestiller os, at du måske har læst Dansk eller Kommunikation eller har erfaring med tekstproduktion.

 

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

· At skrive og opsætte kampagnetekster til vores platforme Plusdeal og Spis i Byen

· Ansvar for det øvrige kampagneteam ift. oprettelse og uddelegering af kampagneopgaver

· Oprettelse og udsendelse af nyhedsbreve

· Planlægning og udførelse af marketingtiltag omkring Plusdeal og Spis i Byen

Det forventer vi

Derudover forventer vi, at du:

· Er udadvendt, engageret og vedholdende

· Er god til at konkretisere brugerperspektivet i tekster og løsninger

· Du har overblik, er velorganiseret, kvalitetsbevidst og har sans for detaljen, på trods af deadlines og en hverdag i høj fart

· Er sprogligt stærk, velformuleret og skriver godt og fejlfrit dansk

· Du kan lide at have mange bolde i luften, og du følger dem helt til den anden side af målstregen

· Du føler dig tilpas i et uformelt miljø, og så er du en holdspiller

· Erfaring med e-mail marketing er et plus

 

Tiltrædelse vil være snarest mulig. Arbejdet vil foregå fra vores kontor på Vester Voldgade.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Henrik Thor Callesen på [email protected]

 

Hvem er vi?

Loyalty Key er førende inden for udvikling og drift af loyalitetsløsninger til virksomheder i Norden, og SAS og Klarna er blandt vores vigtigste kunder. Vi er en ung, dynamisk virksomhed i rivende udvikling.

Vi har travlt og søger derfor en skrivestærk og detaljeorienteret Campaign Manager, som skal være med til at forme og formidle online kampagner på de to kampagne-sites, Plusdeal og Spis i Byen.

 

Da dine arbejdsopgaver hovedsageligt vil bestå af skriftlig kommunikation, er det vigtigt, at du er skriveglad, har ordet i din magt og formår at formidle et budskab præcist og velformuleret.

 

Stillingen er en fuldtidsstilling, 37 timer om ugen, der lægges i tidsrummet mellem kl. 8-16.

 

Hos Loyalty Key vil du blive en del af en mellemstor virksomhed og ungt team, som består af både svenske og danske kolleger. I dit daglige arbejde vil du blive tildelt en række kampagner, hvorefter det er dit ansvar at skrive kampagnerne og sætte dem op på platformene. Dit fokus vil derfor være at få formidlet vores kampagner og deres indhold på en professionel og indlevende måde.