Backend PHP developer

Jobbeskrivelse

Hvad vi kan

Loyalty Key er førende inden for udvikling og drift af loyalitetsprogrammer i Norden, hvor SAS og Klarna er blandt vores vigtigste kunder. Vi er en ung, dynamisk virksomhed i rivende udvikling.

 

Vores kernekompetence er at lave white label-loyalitetsløsninger, og medarbejdernes fagligheder og kompetencer rækker over alt fra hardcore programmering til design og markedsføring.

 

For at blive ved med at udvikle vores produkter og være first mover på loyalitetsmarkedet mangler vi en dygtig Backend PHP-udvikler - en sand webarkitekt med erfaring i at bygge den næste generation af web-applikationer.

 

Vil du være vores nye nøglemedarbejder?

For os er det en selvfølge, at du har helt styr på dine objektorienterede metoder og kender dine MVC udenad, men vi vægter også, at der er et match mellem dig og de personlige kvaliteter, vi sætter højt: Du har gode samarbejdsevner, er resultatorienteret og proaktiv.

 

Du bliver en del af et stærkt fællesskab på 25 personer, der har hovedkontor lige ved Københavns Rådhusplads. Her arbejder vi alle hen mod det samme mål: At blive ved med at være på forkant med kundernes behov og at eksekvere på det.

Du kommer til at sidde sammen med resten af IT-afdelingen, et team på pt. 5 medarbejdere, hvor vi går op i at skabe gode rammer, en uformel stemning og en ånd, hvor vi kan tage selvstændige beslutninger, men løfter i flok.

Det er et krav, at du har opholds- og arbejdstilladelse i Danmark. 

 

Dine primære opgaver vil være, at:

  • Arbejde og videreudvikle vores SaaS-produkter.
  • Implementere nye værktøjer og platforme. 
  • Forbedre platformens stabilitet (performanceteste, automatiserede tests mv.)
  • Bruge best practices fra udviklingen.
  • Code Reviews.

 

Tech-stack, som du kommer til at være i berøring med

PHP 7, MVC, MySQL, Gitlab (Git, CI/CD) og mere...

 

Hvad kan vi tilbyde dig?

Mulighed for at komme med på en spændende rejse i en proaktiv virksomhed, hvor de eneste begrænsninger skyldes manglende argumenter. Her er højt til loftet, og vores udgangspunkt er, at alt kan lade sig gøre.

 

Vi arbejder med de nyeste teknologier og har gang i en masse fede projekter, som spænder bredt, og du kommer til at kunne bidrage aktivt i designbeslutning og fremadrettede valg af teknologier.

Hvis du er den rette nøgle i vores bundt, og har lysten til det, vil du på sigt have mulighed for at kunne specialisere og udvikle dig i virksomheden.

Det forventer vi

Hvad forventer vi af dig?

  • Du skal være skarp på objektorienteret PHP (gerne have arbejdet med PHP 7) og hjemmevant i MVC-frameworks - meget gerne Laravel - og du føler dig hjemme i LAMP-stacken. 
  • Det er et plus hvis du har erfering med PHPUnit eller andre former for automatiserede tests.
  • Du har erfaring med relationel databasestruktur såsom MySQL og kendskab til databaseoptimering.
  • Erfaring med Git versionering, det er et plus vis du har erfering med GitFlow og kendskab til CI/CD på f.eks. GitLab eller GitHub.
  • Solid erfaring med REST API og meget gerne kendskab til GraphQL.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CEO, Nickolai Hoff på [email protected]