Support Coordinator

Jobbeskrivelse

Vi har travlt, og søger derfor en fuldtids Support Coordinator. Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af kundesupport, samt hjælp til vedligeholdelse og optimering af vores platforme.


Du er god til kundekontakt, har altid fokus på detaljen - og så sætter du en ære i at være præcis i din formidling. Derudover har du ikke noget imod at arbejde med mange, og ofte korte, deadlines. Hos Loyalty Key bliver du en del af et ungt team, som består af både svenske og danske kolleger, og du skal kunne trives i et uformelt, men professionelt miljø.

 

Dine primære arbejdsopgaver bliver

·       Kundesupport på mail og en smule på telefon

·       Oprettelse og håndtering af kampagner på flere af vores online platforme

·       Opdatering af butikker på platformene

Det forventer vi

·       Du har en grundlæggende forståelse for dansk, svensk, norsk og engelsk

·       Har overblik, er struktureret og har sans for detaljen, på trods af mange deadlines og en hverdag i høj fart

·       Har styr på Office-pakken

·       Er sproglig velfunderet (hvis du kan tale svensk er det en fordel, men ikke et krav)

·       Føler dig tilpas i et uformelt miljø, og så er du en holdspiller

·       Derudover er det et plus, men ikke et krav, hvis du har stiftet bekendtskab med affiliate markedsføring

 

 

Om Loyalty Key

Loyalty Key er førende inden for udvikling og drift af loyalitetsprogrammer i Norden, hvor SAS EuroBonus og Klarna er blandt vores største kunder.


Vi placerer os et sted mellem at være en IT-virksomhed og et konsulenthus, og vores team er ungt og dynamisk – pt. består Loyalty Key af et stærkt fællesskab på 28 personer, der har hovedkontor lige ved Københavns Rådhusplads.


Her arbejder vi alle hen mod det samme mål: At blive ved med at være på forkant med kundernes behov og at eksekvere på det. Vi er en virksomhed med højt til loftet, og vores udgangspunkt er, at alt kan lade sig gøre.

 

Arbejdstiden er 37 timer om ugen med tiltrædelse 1. oktober 2019. Arbejdet vil foregå fra vores kontor på Vester Voldgade. Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Affiliate Manager, Casper Hinding på [email protected]