Supportansvarlig (barselsvikariat 12 mdr.)

Jobbeskrivelse


Loyalty Key's kernekompetence er udvikling og drift af digitale loyalitetsløsninger til større virksomheder i Skandinavien. Vores mission er at skabe dybere og mere varige relationer imellem virksomheder og deres kunder via løsninger, der målbart øger kundernes interaktion med den enkelte virksomheds brand. Herudover ejer og driver vi selv whatelse.dk og spisibyen.dk


Hos os bliver du en del af en dynamisk virksomhed i rivende udvikling. Vi er et ungt team, som består af både svenske og danske kolleger.


Lige nu søger vi en sød og dygtig kollega til at påtage sig rollen som ansvarlig for support og kundeservice. Der er tale om et barselsvikariat på en varighed af 12 måneder. 


Arbejdsopgaverne omfatter bla.:

  • Besvare telefon, mail og chat
  • Ordrebehandling
  • Kontakt til lager
  • Håndtering af reklamationer
  • Rådgivning til kunderne


Det forventer vi

Det er essentielt at du har et naturligt og venligt kundeservice-mindset både på telefon og skrift. Herudover behersker du nemt diverse it-systemer, og kan nemt sætte dig ind i nye.


Da mange af vores medlemmer/kunder er svenske er det vigtigt at du har en god forståelse for svensk (både tale og læse). Vi forventer desuden at du skriver og taler flydende engelsk og dansk.


Vi tilbyder gode og trygge rammer i et ungt og uformelt arbejdsmiljø, en god frokostordning, og flere sociale arrangementer.


Hvis du mener at du er den rigtige person til jobbet, så send os dit CV og ansøgning via formularen. 


Arbejdstiden udgør som udgangspunkt 37 timer om ugen i tidsrummet 08-16, men der vil forekomme perioder med overarbejde. Jobstart i begyndelsen af november.


Måtte du have yderligere spørgsmål til jobbet, så skriv venligst til Casper Hinding på [email protected]