Vil du være vores næste praktikant?

Jobbeskrivelse

Vil du udvikle dig fagligt og have det sjovt samtidig?

Så skal du være hos os i dit efterårssemester. Fra august 2019 og fem-seks måneder frem søger vi praktikanter, som har lyst til at være en aktiv del af et energisk team lige ved Københavns Rådhusplads.

 

Loyalty Key er førende inden for udvikling og drift af loyalitetsprogrammer i Norden, hvor SAS, Klarna og Matas er blandt vores vigtigste kunder. Vi er en ung, dynamisk virksomhed i rivende udvikling. Derfor er vi også de sidste to år i træk blevet kåret som Gazelle-virksomhed. Her arbejder vi alle hen mod det samme mål: At blive ved med at være på forkant med kundernes behov og at eksekvere på det. Vi er en virksomhed med højt til loftet, og vores udgangspunkt er, at alt kan lade sig gøre. Vi forventer, at du har ambitioner om at skabe samlende fortællinger samt bidrage med din kreativitet.

 

Til gengæld kobler vi dig på spændende projekter fra første uge. Du kommer med på kundemøder, får din egen mentor og en unik mulighed for at suge til dig inden for en bred vifte af vores interne afdelinger på kontoret. Du kommer til at snuse til både salg, kampagner, digital content, digital marketing og So-Me, selvom din praktikperiode vil blive skræddersyet efter din uddannelsesbaggrund, ambitioner og interesser. Vi sætter en stor ære i, at du går herfra klogere, end du kom.

 

 

Det forventer vi

Vi regner med, at du er i gang med en videregående uddannelse, er social og føler dig hjemme på en arbejdsplads med skarpe hjerner og højt til loftet. Du skal have ordenssans og styr på tingene, og du må meget gerne være udadvendt af natur og have lyst til at opbygge relationer.

Vi søger som udgangspunkt efter fire nye profiler, men hvis du har interesse for andre felter, er du selvfølgelig også velkommen til at søge.


Vores nye digitale marketing praktikant skal have erfaring med de mest kendte SoMe-platforme og forstå, hvordan eksekveringen af hvert eneste stykke content skal understøtte strategi og mål. Du vil udvikle og implementere relevant content, optimere organic search på vores platforme samt arbejde med store nyhedsbreve. Det er især dine evner til at eksekvere, vi har brug for lige nu, men du kan bidrage og udvikle dig på flere fronter, hvis potentialet og viljen er der. Derudover vil du blive inddraget i udviklingen af de langsigtede marketingsstrategier og analyser, som vi har stort fokus på lige nu.


Vores nye tekstforfatter praktikant skal have en skarp pen, formidle sælgende tekster, være sprogligt velfunderet og være god til at konkretisere brugerperspektivet i tekster og løsninger. Du har overblik, er velorganiseret, kvalitetsbevidst og har sans for detaljen – til trods for korte deadlines og en hverdag i høj fart.

 

Vores 2 nye salgskoordinator praktikant vil få en projektledende rolle i vores B2B og B2C salgsfaser. Du vil fungere som koordinerende led mellem salgschef og kampagneteam, således at du sørger for at formidle aftaler, der kommer i mål. Du vil komme til at lave new bizz research, deltage i kundemøder, lave kundepræsentationer, udforme salgsanalyser, varetage kundekontakt og meget mere. Du skal sætte en ære i relationsskabelse, kundetilfredshed og fastholdelse samt være yderst velformuleret og velorganiseret. Du kan lide at have mange bolde i luften, og du følger dem til måls.

 

Arbejdstiden udgør som udgangspunkt 37 timer/uge, men vi er fleksible i forhold til eventuelle valgfag og din praktikrapport. Praktikstillingen er ulønnet, men der vil være mulighed for fastansættelse i en studentermedhjælperstilling efterfølgende. Hvis du er interesseret i en af stillingerne, kan du sende en kortfattet ansøgning og CV til [email protected] eller ansøg via denne side. Vi holder samtaler løbende. For yderligere information kontakt Cecilie Breuning på [email protected] eller tlf. 31 23 21 13. Praktikperioden er med opstart i august 2019.